Μηνίαια δημοσιεύματαΙανουάριος 2018

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι στις 12 Μαρτίου 2018, ημέρα Δευτέρα από τις 8:00 το πρωί έως και τις 21:30 το βράδυ θα διεξαχθούν οι Εκλογές του Συλλόγου, στα γραφεία του(διεύθ/νση Αγίας Παρασκευής 21) ,για την ανάδειξη:
Εξελεγκτικής επιτροπής
Εφορευτικής επιτροπής,
Διοικητικού Συμβούλιου και
Αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕ Θεσσαλίας.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τον Εμπορικό Σύλλογο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 έως τις 19:00 το απόγευμα, στα γραφεία του συλλόγου.

ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου, καλεί τα μέλη του σε Γενική Τακτική Συνέλευση τη Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 21:00 στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου.
Θέματα ημερήσιας διάταξη Γ. Σ . :

• Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός & απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
• Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Εξελεγκτικής και Εφορευτικής επιτροπής, Διοικητικού Συμβούλιου και Αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕ Θεσσαλίας
• Άλλα θέματα και ανακοινώσεις – τοποθετήσεις μελών της Γ. Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018, στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα.

Επίσης ενημερώνουμε ότι προς αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας η Γενική Συνέλευση θα γίνει οριστικά τη Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην Οδό Ονείρων όπου θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου, ανεξαρτήτως αριθμού μελών.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου ενημερώνει πως την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18:30 στην Οδό Ονείρων θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Καλούνται όλοι οι έμποροι να παραβρεθούν. Ο τυχερός θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100€.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση και θα γίνει και η απονομή των βραβείων στους συναδέλφους που συμμετείχαν στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Βιτρίνας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου όπως και κάθε χρόνο βραβεύει και φέτος 10η χρονιά τους συναδέλφους που συμμετείχαν στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Βιτρίνας.

Το 1ο βραβείο παίρνει το εμπορικό κατάστημα λευκών ειδών του κ. Κουμαντζέλη Ηλία και της κα. Νταλαπάσχα Ελένης

και το 2ο βραβείο το το ανθοπωλείο της κα. Γκόλτσιου Κωνσταντίνας

Η απονομή των βραβείων στους συναδέλφους που συμμετείχαν στον Χριστουγεννιάτικο Διαγωνισμό Βιτρίνας θα γίνει την Πέμπτη 1/2/2018 και ώρα 18:30 στην Οδό Ονείρων όπου θα κόψει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ο Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου .

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com