Ημερήσια δημοσιεύματαΑπρ 16, 2018

Ο Εμπορικός Σύλλογος Tυρνάβου σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Κ.Α.ΕΛ.Ε.) της ΕΣΕΕ, θα διοργανώσει επιμορφωτικό πρόγραμμα στον Τύρναβο, μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης ΕΡΜΕΙΟΝ+, με θέμα:

«Η επικοινωνία μέσω του διαδικτύου και η χρησιμότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη μικρή επιχείρηση».

Οι εκπαιδευόμενοι δεν θα έχουν φυσική παρουσία σε χώρο εκπαίδευσης αλλά όλη η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στην πλατφόρμα του ΕΡΜΕΙΟΝ+. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε συμμετέχοντα που θα εγγράφεται στην πλατφόρμα, είναι η ύπαρξη σύνδεσης στο διαδίκτυο και ενεργή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) διότι η επικοινωνία, ως επί το πλείστον, θα γίνεται ηλεκτρονικά.

Θα υπάρχει ένας χρονικός περιορισμός ενός μήνα μέσα στον οποίο θα πρέπει οι εκπαιδευόμενοι να ολοκληρώσουν το πρόγραμμα. Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της περιόδου αυτής υπολογίζεται να είναι 30/4/18 έως 30/5/18 και θα καθοριστεί με την εγγραφή των εκπαιδευομένων στο σύστημα. Θα τους αποσταλεί στο email τους κωδικός χρήστη μαζί με ένα εγχειρίδιο χρήσης της πλατφόρμας. Μετά το πέρας της ημερομηνίας λήξης θα απενεργοποιείται η δυνατότητά τους να παρακολουθούν το πρόγραμμα.

Όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα από όλους θα εκδοθεί και η βεβαίωση παρακολούθησης την οποία θα μπορούν να παραλάβουν από τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου (Αγίας Παρασκευής 21).

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επιχειρηματίες μέλη του ΕΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ αλλά και σε εργαζόμενους σε εμπορικές επιχειρήσεις.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής έως τις 20 Απριλίου 2018 μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία του Συλλόγου στο τηλ.: 2492025289 (απογευματινά)
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com